Vecka 43 (20/10-24/10)
Nils Holgersson
- Måndag: Karré med choronsås. Sprödbakad kummel med dansk remoulad. Pastagratäng med rökt skinka och purjolök
- Tisdag: Raggmunk/bruna bönor, stekt fläsk och lingon. Inkokt fisk i vitvinssås och kokt potatis. Kalops med rödbetor
- Onsdag: Örtrullad fläskytterfilé med rostad potatis. Panerad fisk med skagenröra. Paella med kyckling och räkor
- Torsdag: Pannbiff med lök, sås och potatismos. Tacosoppa/ärtsoppa, pannkaka, grädde och sylt. Panerad kummel med räksås och kokt potatis
- Fredag: Rostbiff med potatisgratäng. Kycklingfilé med aioli och råstekt potatis. Sprödbakad fisk med citroncrème. Chokladpudding
Sagolika Löven
- Måndag: Stekt fisk med kall örtsås och potatis. Ugnsgratinerad kyckling med Ris
- Tisdag: Stekt Fläsk med Motti och flôt, Potatis och Löksås, bruna bönor eller Raggmunk. Pasta carbonara
- Onsdag: Köttbullar med gräddsås, mos eller potatis, inlagd gurka och lingonsylt. Ugnsbakad Lax med Citrussås, potatismos eller Potatis. Äppelpaj med vaniljsås
- Torsdag: Ärtsoppa. Pannkakor med sylt och grädde. Dillkött med potatis. Pyttipanna
- Fredag: Helstekt Kotlettrad med Rosépepparsås och Potatisgratäng. Kycklingklubba med klyftpotatis och bearnaisesås. Pannacotta med bärkompott
Saffran & Vitlök
- Måndag: Flygande Jacob med kycklinglårfilé, bacon, chiligräddsås, basmatiris & jordnötter. Veg: Flygande Veggie med halloumi, chiligräddsås, basmatiris & jordnötter
- Tisdag: Rolands köttbullar med gräddsås, potatismos & lingon. Veg: Fylld paprika med haricots vert & brödcrunch
- Onsdag: Moussaka med nötfärs, aubergine, potatis & tomat, tzatziki. Veg: Caesarsallad med burrata, äpple & rostade nötter
- Torsdag: Fiskgratäng med sej & räkor, citrussås & potatismos. Veg: Tofu med broccoli & sötsur ingefärssås
- Fredag: Kalvfärsbiff med dijon & pepparsås, stekt potatis & lingon. Veg: Frittata med grönkål & fluffig ädelost